Stelline

Stelline

 

 

Stelline neboli hvězdičky jsou u nás známé díky svému atraktivnímu tvaru.

Stelline jsou drobné těstoviny, a tak se hodí jako zavářka do polévek. Tento typ těstovin je oblíbený zejména u dětí, které si tak s radostí vychutnají vaši polévku, bez odříkání.

Využijte možnosti vylepšit Vaše polévky rýžovými hvězdičkami a už nebudete chtít jiné.

Udělejte sobě i svým dětem radost rýžovými těstovinami RISOLINO Stelline.

 

 

 

 

pruhledny

 

Složení rýžových těstovin RISOLINO

Jen rýžová mouka, přírodní tapiokový škrob a sůl.  Těstoviny neobsahují lepek, konzervanty ani barviva.

Průměrné výživové hodnoty na 100 g

Energetická hodnota:
Tuky:
Z toho: nasycené mastné kyseliny
Sacharidy:
Z toho: cukry
Bílkoviny:
Sůl
1448 Kj (346 Kcal)
0,4 g
0,2 g
82,3 g
1,58 g
3,42 g
0,49 g

Recepty na rýžové těstoviny – stelline

Recept na stelline - rýžové těstoviny Risolino
STELLINE S TOMATOVOU POLÉVKOU – recept

NÁVOD K PŘÍPRAVĚ

1. Dejte vařit vodu (1 litr vody na 100 g těstovin), trochu osolte a přidejte ještě lžičku rostlinného oleje.

2. Těstoviny vložte do vroucí vody a vařte na silném plameni 3-4 minut. Nejlepší je však těstoviny ochutnat.

3. Než těstoviny scedíte, doporučujeme je ponechat v hrnci ještě 3 minuty v horké vodě.

4. Poté je sceďte, dobře propláchněte tekoucí vodou (nejlépe studenou) a nechte okapat.

Dobrou chuť!

Podpořte RISOLINO na Facebooku

EnglishCzech