Stelline
Stelline neboli hvězdičky jsou u nás známé díky svému atraktivnímu tvaru.
Stelline jsou drobné těstoviny, a tak se hodí jako zavářka do polévek. Tento typ těstovin je oblíbený zejména u dětí, které si tak s radostí vychutnají vaši polévku, bez odříkání.
Využijte možnosti vylepšit Vaše polévky rýžovými hvězdičkami a už nebudete chtít jiné.
Udělejte sobě i svým dětem radost rýžovými těstovinami RISOLINO Stelline.
Složení rýžových těstovin RISOLINO
Jen rýžová mouka, přírodní tapiokový škrob a sůl. Těstoviny neobsahují lepek, konzervanty ani barviva.
Průměrné výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota: Tuky: Z toho: nasycené mastné kyseliny Sacharidy: Z toho: cukry Bílkoviny: Sůl |
1448 Kj (346 Kcal) 0,4 g 0,2 g 82,3 g 1,58 g 3,42 g 0,49 g |
Recepty na rýžové těstoviny – stelline
NÁVOD K PŘÍPRAVĚ
1. Dejte vařit vodu (1 litr vody na 100 g těstovin), trochu osolte a přidejte ještě lžičku rostlinného oleje.
2. Těstoviny vložte do vroucí vody a vařte na silném plameni 3-4 minut. Nejlepší je však těstoviny ochutnat.
3. Než těstoviny scedíte, doporučujeme je ponechat v hrnci ještě 3 minuty v horké vodě.
4. Poté je sceďte, dobře propláchněte tekoucí vodou (nejlépe studenou) a nechte okapat.
Dobrou chuť!