FUSILLI CON RICOTTA
Čas přípravy: 25 minut
Náročnost: Snadné
Počet porcí: 2
POTŘEBNÉ SUROVINY
Česnek – 2 stroužky
Olivový olej – 1 lžíce
Bazalka – pár lístků
Sůl – 1 špetka
POSTUP PŘÍPRAVY
Nejprve si připravíme těstoviny. Vřetena uvaříme v osolené vodě, kterou později použijeme na přípravu omáčky. Na rozehřátém olivovém oleji necháme osmahnout celé dva stroužky česneku a přidáme rajčata nakrájená na kolečka. Jakmile rajčata změknou, česnek odstraníme, přidáme ricottu a malé množství vody, v níž se vařily těstoviny. Omáčku vaříme, dokud nezhoustne a na závěr přihodíme pár lístků čerstvé bazalky. Nakonec promícháme s těstovinami a přidáme nastrouhaný parmazán. Teď už popřejeme jen dobrou chuť!
PŘIDEJTE SE K RISOLINU NA FACEBOOKU
FUSILLI CON RICOTTA