FUSILLI CON RICOTTA

FUSILLI CON RICOTTA

cas_pripravy  Čas přípravy: 25 minut
narocnost  Náročnost: Snadné
porce  Počet porcí: 2

 FUSILLI CON RICOTTAz rýžových těstovin Risolino
FUSILLI CON RICOTTA

POTŘEBNÉ SUROVINY

Fusilli – 1 balení

Rajčata – 300g

Ricotta – 1 kelímek

Parmazán – 1 lžíce

 

Česnek – 2 stroužky

Olivový olej – 1 lžíce

Bazalka – pár lístků

Sůl – 1 špetka

POSTUP PŘÍPRAVY

Nejprve si připravíme těstoviny. Vřetena uvaříme v osolené vodě, kterou později použijeme na přípravu omáčky. Na rozehřátém olivovém oleji necháme osmahnout celé dva stroužky česneku a přidáme rajčata nakrájená na kolečka. Jakmile rajčata změknou, česnek odstraníme, přidáme ricottu a malé množství vody, v níž se vařily těstoviny. Omáčku vaříme, dokud nezhoustne a na závěr přihodíme pár lístků čerstvé bazalky. Nakonec promícháme s těstovinami a přidáme nastrouhaný parmazán. Teď už popřejeme jen dobrou chuť!

fb_sdilet

PŘIDEJTE SE K RISOLINU NA FACEBOOKU

FUSILLI CON RICOTTA
Tagged on:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Podpořte RISOLINO na Facebooku

EnglishCzech