Macaroni

Macaroni

 

Makarony jsou u nás známé také jako kolínka. Jedná se o kratší podlouhlé těstoviny, které jsou duté a zahnuté.

Kolínka se nejčastěji používají k různým druhům omáček, protože jejich dutý tvar skvěle omáčku zachytí a předá Vám tak ještě více chuti.

Ovšem fantazii se meze nekladou, a tak je využijete i při přípravě těstovinových salátů nebo jako příloha k masům.

Pochutnejte si na našich makaronech RISOLINO a už nebudete chtít jiné!

 

 

 

pruhledny

 

Složení rýžových těstovin RISOLINO

Jen rýžová mouka, přírodní tapiokový škrob a sůl.  Těstoviny neobsahují lepek, konzervanty ani barviva.

Průměrné výživové hodnoty na 100 g

Energetická hodnota:
Tuky:
Z toho: nasycené mastné kyseliny
Sacharidy:
Z toho: cukry
Bílkoviny:
Sůl
1448 Kj (346 Kcal)
0,4 g
0,2 g
82,3 g
1,58 g
3,42 g
0,49 g

 

Recepty na rýžové těstoviny – macaroni

MACARONI CON PROSCIUTTO recept z rýžových těstovin Risolino
MACARONI CON PROSCIUTTO – recept

NÁVOD K PŘÍPRAVĚ

1. Dejte vařit vodu (1 litr vody na 100 g těstovin), trochu osolte a přidejte ještě lžičku rostlinného oleje.

2. Těstoviny vložte do vroucí vody a vařte na silném plameni 10-14 minut. Nejlepší je však těstoviny ochutnat.

3. Než těstoviny scedíte, doporučujeme je ponechat v hrnci ještě 3 minuty v horké vodě.

4. Poté je sceďte, dobře propláchněte tekoucí vodou (nejlépe studenou) a nechte okapat.

Dobrou chuť!

Podpořte RISOLINO na Facebooku

EnglishCzech