PENNE ARRABIATA

PENNE ARRABIATA

cas_pripravy  Čas přípravy: 20 minut
narocnost  Náročnost: Snadné
porce  Počet porcí: 2

Penne Arrabiata z rýžových těstovin Risolino
Penne Arrabiata

POTŘEBNÉ SUROVINY

Penne – 1 balení

Česnek – 1 stroužek

Šalotka – 1 ks

Rajčata – 250g

Olivový olej – 1 lžíce

Chilli paprička – 1 ks

Parmazán – 1 lžíce

Petržel – trochu

Bazalka nebo oregano – trochu

POSTUP PŘÍPRAVY

V osolené vodě uvaříme těstoviny, mezitím si spaříme vroucí vodou rajčata, oloupeme je a nekrájíme na drobné kostičky. Na větší pánvi si na olivovém oleji osmahneme šalotku do zlatova, poté přidáme česnek, ten necháme jen krátce orestovat aby, nezhořkl a přidáme připravená rajčat a nasekanou chilli papričku. Dokořeníme dle vlastní chuti, necháme cca 5 minut povařit, dokud rajčata nezměknou a přidáme čerstvou petrželku. Do hotové omáčky nasypeme uvařené těstoviny, promícháme a můžeme podávat. Na talíři už pouze ozdobíme hoblinkami parmazánu.

fb_sdilet

PŘIDEJTE SE K RISOLINU NA FACEBOOKU

PENNE ARRABIATA
Tagged on:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Podpořte RISOLINO na Facebooku

EnglishCzech