STELLINE S TOMATOVOU POLÉVKOU

STELLINE S TOMATOVOU POLÉVKOU

cas_pripravy  Čas přípravy: 45 minut
narocnost  Náročnost: Snadné
porce  Počet porcí: 4

Recept na stelline - rýžové těstoviny Risolino
STELLINE S TOMATOVOU POLÉVKOU

POTŘEBNÉ SUROVINY

Stelline – 1/2 balení

Zeleninový vývar – 1 litr

Rajčatové pyré – 250 ml

Hladká mouka – 1 lžíce

Rajčata 250 g

Máslo – 60 g

Moučkový cukr – špetka

Skořice – špetka

Sůl a pepř – špetka

Bazalka – pár lístků

Zakysaná smetana – 1 lžíce

POSTUP PŘÍPRAVY

V hrnci si rozehřejeme máslo a přidáme do něj lžíci mouky, tak aby nám vznikla jíška. Poté přilijeme předem připravený studený zeleninový vývar a přivedeme k varu. Během vaření si spaříme rajčata, která oloupeme, nakrájíme a společně s rajčatovým pyré přidáme k vývaru. Občas promícháme a vaříme zhruba 20 minut. Pro lepší chuť přidáme špetku cukru a skořice. Hotovou polévku poté ještě osolíme a opepříme dle vlastní chuti. Na závěr přidáme uvařené hvězdičky a můžeme servírovat. Můžeme ozdobit lístkem bazalky nebo lžící zakysané smetany.

fb_sdilet

PŘIDEJTE SE K RISOLINU NA FACEBOOKU

STELLINE S TOMATOVOU POLÉVKOU
Tagged on:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Podpořte RISOLINO na Facebooku

EnglishCzech